- hírdetés -
Gázkazánok és konvektorok szervizelése

Ezt a homlokzatot a 229 m2-es földszintes házunkhoz készítettük. ArchiCAD-ben terveztük és vizualizáltuk.

A múlt évben elvégeztünk egy 6 hetes intenzív ArchiCAD tanfolyamot. Hetente 50-60 órát ültünk a gép mögött és tanultuk ezt a szoftvert. Egy ergonomikus egeret is kellett venni, hogy ne terhelje meg a kezet és ki lehessen bírni ezt a mennyiségű rajzolást.

Igen meredeken hangzik ez a 330 óra, de ez még nem eredményezte ennek a homlokzatnak a 3D-s elkészítését. Eme 6 hét után csak az ArchiCAD működését, funkcióit és filozófiáját lehetett elsajátítani.

További 2 hónapot igényelt (heti 20-30 óra), mire összeállítottuk a saját ArchiCAD könyvtárunkat, amiben minden be van állítva. Saját falak, ablakok, berendezési tárgyak és minden apró elem, ami egy családi ház virtuális felépítéséhez kell. Például a képen látható kerítés a Leier-től származik. Az Ő ArchiCAD könyvtárukat szabadon le lehet tölteni és ott található ez a kerítés. De ez csak az egyik forrás, ahol hasznos és egyben nélkülözhetetlenen kiegészítők lelhetőek fel.

Nézd meg a homlokzatot nagyban!

Családi ház tervezés vagy építés előtt állsz? Keress nálunk tervezőt, kivitelezőt vagy építőanyag forgalmazót!
- hírdetés -
A napenergiától a passzívházig!

2 Hozzászólások

 1. Majdnem azt hittem, hogy ez a ház egy valóságban felépített ház. Ilyen fényképeket egyáltalán nem kaptam a tervezőmtől, mikor három évvel ezelőtt terveztettük a házunkat. Lehet belső képeket és videót is készíteni?

  • Kedves Ilona!

   Igen lehet belső képeket és videókat is készíteni. Sőt virtuálisan bejárható BIMx file-t is kell az építtető részére készíteni, aminek segítségével bejárhatja a házát.

   üdv.:

   Peer András

A te véleményed fontos!