Családi ház tervező mérnök és kivitelező kereső

Új keresés
Abou-Abdo Tamás, DLA

Abou-Abdo Tamás, DLA

Szaktanacsaadással, tervezői és kivitelezői szolgáltatásokkal kapcsolatban árajánlatkérését kérem küldje az e-mail címemre.

Balázs Gábor

Balázs Gábor

Tervezőként az építési folyamat első lépéseit teszem meg a megbízóimmal. Célom, hogy a magas színvonalon megvalósult épülettel a megrendelő, a kivitelező és a tervező is elégedett lehessen.

Fazekas Miklós

Fazekas Miklós

Passzívház tervezőként energiatakarékosan, egyedi igényeket megvalósítva tervezek. Műszaki ellenőrként pedig biztosítom, hogy a ház a tervek szerint épüljön fel!

Helembai Péter

Helembai Péter

A fel nem használt energia a legjobb energia!

Infrahőkép Kft.

Infrahőkép Kft.

Az Infrahőkép kft. egy olyan vállalkozás, mely célul tűzte ki az energiafelhasználás optimalizálását és az emberi élettér, lakótér komfortosabbá tételét.

Kádár Ferenc

Kádár Ferenc

A kivitelezési munkák ellenőrzése Blower door teszt segítségével (MSZ EN 13829, STAS 9972). Energetikai felújítás előtt álló épületek légzárási vizsgálata.

Mesterünk Kft.

Mesterünk Kft.

Energiatakarékos családi ház tervezés és építés Budapesttől Székesfehérváron át a Balatonig. Fix áron, webkamerával a megbeszélt időpontra.

Módi Miklós

Módi Miklós

Minden épületnél arra törekszem, hogy megteremtsem a harmóniát a belső értékek, a funkcionalitás és az energiatudatosság között.

Molnár Szabolcs

Molnár Szabolcs

Egy épületet nem elég megtervezni és a tervek alapján kivitelezni: egy épületnek élnie kell.

Peer András

Peer András

Nekünk, mérnököknek nem csak az a feladatunk, hogy kiváló épületeket tervezzünk. El kell, tudjuk mondani az embereknek, hogy milyen lehetőségeik vannak.

Sariri-Baffia Enikő

Sariri-Baffia Enikő

Minősíttesse passzívházát! Hogy biztos az is legyen, ha már annak adták el.

Sinóros-Szabó Balázs

Sinóros-Szabó Balázs

Energiatakarékosság, funkció és design! Számomra mindhárom egyaránt fontos!

Subert István

Subert István

A ház életünk egyik legfontosabb befektetése. Az energiatudatosság olyan kulcs mely egyszerre nyithat ajtót a kényelem, a biztonság és a mindennapi luxus felé.

Szandbauer Valter

Szandbauer Valter

Építészként azt vallom, hogy maradandó épület a magas fokú építészeti minőség és funkcionalitás mellett csak energiatudatos szemlélettel társítva hozható létre.

Szekér László, DLA

Szekér László, DLA

A fűtésszámla az a büntetés, amelyet a múltban elkövetett építészeti hibákért fizetünk.

Szomolányi Gábor

Szomolányi Gábor

Egy épület csak akkor teremthet értéket, ha annak személyre szabott életterei évtizedekig fenntartható jelleggel szolgálják a felhasználók jövőbeli igényeit is.

Tinelly Zsolt

Tinelly Zsolt

Végigvezetem Önt az Otthonteremtés rögös útján, a telekvásárlástól kezdve a használatbavételi engedélyig.

Tóth Tünde

Tóth Tünde

Építészként fontos számomra, hogy a fenntartható fejlődés elvein nyugvó, minden tekintetben jól átgondolt, alacsony energia felhasználású épületek szülessenek.

Varga Szabolcs

Varga Szabolcs

A passzívház szemlélet szerinti tervezés és minősítés azt nyújtja épületeinknek ami épp hiányzik belőlük: integrált és költséghatékony tervezést, minőségbiztosítást, alacsony energiafelhasználást