Decentrális Lunos hő-visszanyeréses szellőztető rendszer bemutató videója

6
1448
- hírdetés -
Gázkazánok és konvektorok szervizelése

A komplett légtechnikai rendszerként installálható, de-centrális (egylégteres) hővisszanyerős légtechnikai berendezéseket, felújításoknál és olyan házakba lehet alkalmazni, ahol a centrális (központi) rendszerek nem, vagy csak nagy ráfordításokkal kivitelezhetőek!

Az ego, és az e² szellőztető rendszert egy hő visszanyeréshez alkalmazható kerámia akkumulátor egészíti ki. A decentralizált egyéni szellőztető egységeket pontosan ott lehet használni, ahol szükség van rájuk. Az e² szellőztető egységek a nappaliban, párban működnek, így összehangolhatjuk a két készülék a párosított működését. Tehát ahhoz, hogy az eszközök megfelelően (kiegyenlített szellőzés) működjenek, mindig páros számú szellőztető egységet kell telepíteni. A családi ház/épület funkcionális területei, mint a fürdőszobák, és konyha az ego egységen keresztül kerülnek szellőztetésre. Páros telepítés nem szükséges, mert egyszerűen fogalmazva egy ego két “kis” e² feladatait látja el és egyidejűleg a be és kivezetett levegőt is biztosítja hővisszanyerés mellett.

A Nexx-t mint a legújabb generáció tagja, az állandó keresztirányú szellőztetésnek köszönhetően már önmagában is képes egy, vagy amennyiben légtechnikai csőhálózatra van kötve akár több légteret is ellátni friss levegővel. A hővisszanyerésnek köszönhetően a lakásban vagy épületben elért energiamegtakarítás már csak egy plusz pozitívum!

Családi ház tervezés vagy építés előtt állsz? Keress nálunk tervezőt, kivitelezőt vagy építőanyag forgalmazót!
- hírdetés -
A napenergiától a passzívházig!

6 Hozzászólások

    • Kedves Judit! Igen a teregetés télen egy jól hermetizált épületben érdekes téma. Én az olyan helyiségekben ahol szagterhelés és nedvesség keletkezik (konyha, fürdő, wc, mosókonyha) mindig a Lunos E-go egységeket javaslom és tervezem be. Ezek az egységek képesek a nedves levegőt eltávolítani az épületből (nedvességértékre beállíthatók) majd visszaállni a hővisszanyeréses szellőzési működésre. Bővebb információt itt talál: http://lunos.hu/ego/

  1. Van egy kádárkockánk, amit szeretnék felújítani és a feleségem is mindig panaszkodik, hogy sok a pára a lakásban a télen. Nálunk lehetséges ennek a megoldásnak a használata? Lehet, hogy csak egy vagy két szobát szellőztetünk.

    válaszát köszönve:

    H.M.

    • Üdvözlöm! Természetesen minden további nélkül megoldható egy kádárkockánál a decentrális szellőztetés, Azonban a rendszer kiépítési lehetőségeinek megismeréséhez több információra lenne szükségünk. Javasoljuk vegye fel velünk a kapcsolatot, illetve jöjjön el bemutatótermünkbe, ahol időpontegyeztetés után ezeket a berendezéseket meg is tudja tekinteni. Üdvözlettel: a lunos Magyarországi képviselete.

A te véleményed fontos!