Családi ház építéshez keress a legjobb építőanyag forgalmazók között

Új keresés

Actual

Energia Zseni és Reddot dizájndíjas osztrák nyílászárók, különböző rendszerekből azonos megjelenés 1 házon belül.

Bács-Zöldenergia Kft.

Napelemes rendszerek telepítése, napelemek gyártása. Prémium minőségű alapanyagokkal dolgozunk, a felhasznált napelem osztrák gyártmányú, a napelem energiáját hasznosító inverter szintén.

HAJDU Hajdúsági Ipari Zrt.

Hajdúsági Ipari Zrt. forróvíztárolók, vízmelegítők, puffertartályok, kondenzációs kazánok, napkollektoros rendszerek forgalmazója. A régi márkát hazánkban talán senkinek nem kell bemutatni!

Helios

Vezér-képviseletünk légtechnikai tanácsadással, országos viszonteladói háttérrel, szervizhálózattal, valamint részletes ajánlatadással segíti Önt tervezési és kivitelezési kérdéseiben.

IsoteQ Magyarország Kft.

Hőhídmentes építési rendszer az IsoteQ-től. Minősített Passzívházak Építéséhez Alkalmas Termék.

Kardos Labor Kft.

Az alacsony energiás épületek és az alternatív energetikai megoldások szakértője.

Leier

Energiahatékony falazatot szeretne? Kalkuláljon velünk! Segítünk a választásban, hogy a tervezett épület az előírások, és az Ön által elvárt hőátbocsátási tényezővel rendelkezzen (U-érték).

napenergiafutes.hu

Tanácsadás a napenergiától a passzívházig! Az első Napkollektoros rendszer letelepítésétől az út a Passzív- és Alacsonyenergia-házak és energetikai felújításokig igencsak hosszú volt.

Rehau - nyílászárók

Egy épület külső falai meghatározó módon befolyásolják a ház optikáját, működését és energetikáját. Rendszereinkkel olyan termékek birtokába kerülnek, amelyek minden elvárásnak megfelelnek.

Thermo-Block

Energiatakarékos építési rendszer, melyből A+, passzív/aktív házak egyaránt építhetőek. Akár 78%-kal túlteljesíti az energetikai előírásokat utólagos hőszigetelés nélkül.

Vara-FÉG Kft.

120 éves gyártói tapasztalat – A magyar kazánmanufaktúra
Új magyar fejlesztésű kondenzációs kazánok, egyedülálló megoldásokkal!

Wolf Haus

Energiatakarékos otthonok, aktív vagy passzívházak építése az egész ország területén.